Farmec tradițional


Conacul Plaiul Cailor este o destinație deosebită pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea și liniștea unei zone de munte. Construit într-un peisaj pitoresc, conacul emană un farmec tradițional, aducând la viață atmosfera autentică a satului românesc.

Zona înconjurătoare este bogată în peisaje montane spectaculoase, cu dealuri acoperite de păduri dese și pajiști verzi. Provița de Sus oferă o oază de liniște și natură nealterată, ideală pentru cei care caută să se retragă din agitația urbană.

În apropiere, se pot descoperi atracții locale, precum tradiționalele biserici de lemn, trasee montane și zonele în care cultura și folclorul românesc își păstrează autenticitatea. Conacul Plaiul Cailor devine astfel punctul de plecare perfect pentru explorarea minunilor naturale și culturale din împrejurimi.

Recreere


Conacul Plaiul Cailor oferă o escapadă relaxantă în inima satului pitoresc Plaiu, situat în nordul județului Prahova, la doar 80 de kilometri de București. În acest loc fermecător oaspeții pot experimenta liniștea și frumusețea naturii în timp ce se bucură de numeroase activități recreative.

Printre opțiunile disponibile se numără trasee cu bicicleta pentru explorarea împrejurimilor, drumetii pitorești pe dealurile din apropiere și posibilitatea de a vizita Terenul de golf Lac de Verde din Breaza. Cu atracții precum Lacul Paltinu și pârtiile de ski din Sinaia sau Azuga la doar o scurtă distanță, oaspeții pot alege să exploreze diverse aspecte ale naturii înconjurătoare.

Conacul Plaiul Cailor oferă o bază perfectă pentru cei pasionați de sporturi de iarnă sau pentru cei dornici să exploreze Parcul natural Bucegi. În plus, atmosfera liniștită a satului Plaiu oferă o pauză binevenită de la agitația orașului, oferind o experiență autentică și relaxantă a vieții rurale.


Atracții turistice


Biserica Proviţa de Sus

1.6 km


Dealurile Sultanului (apicultură)

5.1 km


Barajul Paltinu

22.9 km


Închisoarea Doftana

15.6 km


Mănăstirea Brebu

19.8 km


Restaurante


Stâna din Deal

4.2 km


Lac de Verde

9.6 km


Restaurant Kiss

10.8 km


Etu Pizza & Grill

11.1 km


Casa Bucătarului

13 km


Transport


Gara Câmpina

10.2 km


Gara Breaza

11.7 km


Gara Posada

21.4 km


Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

79.2 km


Aeroportul Internațional Henri Coandă București

87.8 km