1. GENERAL

1.1. Acest website este website-ul oficial al Plaiul Cailor (denumit în continuare „Plaiul Cailor”).

1.2. Orice persoană care utilizează acest website declară că a citit conținutul acestor termeni și condiții și că este de acord fără excepție cu toți termenii, instrucțiunile și condițiile conținute aici și că nici el, nici nimeni care acționează în numele său nu va face vreo pretenție sau cerere, în mod direct și/sau indirect, împotriva website-ului și/sau a proprietarilor și/sau a managerilor acestuia și/sau a oricărei persoane care acționează în numele Plaiul Cailor.

1.3. Utilizatorul declară că informațiile care apar pe website și/sau orice parte a acestora sunt proprietatea exclusivă a Plaiul Cailor, Plaiul Cailor deține drepturile de autor asupra informațiilor și se obligă să folosească informațiile de pe website exclusiv pentru uzul său personal. Utilizatorul website-ului se obligă să nu copieze, să tipărească sau să publice informațiile sau orice parte a acestora care apar pe website, fie că este proprietatea Plaiul Cailor sau a terților, pentru nicio persoană și/sau orice organism, fără acordul prealabil și scris al directorului general al Plaiul Cailor.

1.4. Utilizatorul website-ului se obligă să nu denatureze sau să modifice informațiile furnizate pe website și nici să nu ia nicio măsură care ar putea afecta negativ acuratețea informațiilor și/sau credibilitatea și/sau statutul și/sau reputația Plaiul Cailor și/sau al oricărei alte entități în calitate de proprietar al dreptului de autor al acestor informații.

2. RISCURI ȘI RESPONSABILITĂȚI

2.1. Utilizatorul website-ului declară prin prezenta că este conștient de faptul că utilizarea website-ului web implică numeroase riscuri, atât din cauza tehnologiei implicate, cât și din cauza diferitelor părți care acționează prin intermediul internetului.

2.2. Utilizatorul website-ului este singurul și în întregime responsabil pentru orice utilizare pe care o face și/sau o va face a informațiilor.

2.3. Informațiile sunt destinate numai uzului personal al utilizatorului website-ului web, iar utilizarea acestora, inclusiv orice încredere în acestea, este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului. Utilizatorul declară că este conștient de faptul că imaginile afișate pe website au doar scop ilustrativ și că pot exista diferențe între aspectul lor pe ecranul computerului și aspectul lor în realitate.

2.4. Informațiile sunt afișate pe website „ca atare”, iar Plaiul Cailor nu este responsabil pentru adaptarea informațiilor la cerințele utilizatorului în cazul în care utilizatorul nu poate folosi informațiile din orice motiv. Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru modul în care folosește informațiile.

2.5. Plaiul Cailor depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile sunt corecte și exacte, dar informațiile nu pretind a fi o analiză completă, completă sau detaliată a tuturor subiectelor menționate în acestea. Informațiile sunt doar generale, incomplete și derivate. Plaiul Cailor nu își asuma responsabilitatea pentru erorile în informațiile afișate pe website, fie de către Plaiul Cailor, fie de către terți.

2.6. Plaiul Cailor nu va fi responsabil pentru nicio daună, disconfort, pierdere, cheltuială sau suferință psihică care ar putea fi cauzată utilizatorului sau proprietății acestuia (inter alia hardware-ului și/sau software-ului utilizatorului) sau oricărei terțe părți, direct sau indirect, în urma intrării pe website și a utilizării conținutului acestuia.

2.7. Plaiul Cailor nu își asumă responsabilitatea pentru nicio activitate ilegală a oricărui utilizator al website-ului sau a oricărei alte entități care nu se află sub controlul Plaiul Cailor.

2.8. Plaiul Cailor nu își asumă responsabilitatea pentru modificările aduse informațiilor de către utilizator și/sau orice terță parte.

3. REZERVĂRI

3.1. Utilizatorul este autorizat să utilizeze acest website exclusiv în scopul comenzii și achiziționării de servicii și/sau primirii de informații. Acest website nu poate fi utilizat în niciun alt scop.

3.2. Rezervările se pot face prin apel telefonic la +40728 506 033 sau pe platforma de rezervări online: booking.com

4. CONDIȚII ȘI RESTRICȚII

4.1. Check-in: de la 15:00 la 21:00

4.2. Check-out: de la 10:00 la 12:00

4.3. Accesul copiilor este permis numai însoțiți de adulți, fie părinți (reprezentanți legali) fie cu alți adulți care au acordul părinților / reprezentanților legali

4.4. Nu sunt disponibile pătuțuri sau paturi suplimentare

4.5. Fumatul în interiorul casei este interzis

4.6. Nu sunt permise petreceri / evenimente

4.7. Se acceptă animalele de companie

4.8. Serviciul de curățenie se efectuează înainte de check-in și după check-out.

4.9. Nu este permis accesul oaspeților suplimentari în afara numărului indicat în rezervarea inițială

4.10. Plaiul Cailor nu oferă garanții pentru bunurile personale sau despăgubiri în caz de daune sau furt.

4.11. În cazul deciziei normative de limitare a activității Plaiul Cailor, oaspeții vor fi anunțați cu 5 zile înainte. Oaspeții vor putea alege să își reprogrameze sosirea sau să o anuleze. În cazul în care o rezervare a fost plătită în avans, suma totală care a fost plătită vă fi rambursată.

4.12. Imaginile prezentate au doar scop ilustrativ și este posibil să nu fie o reprezentare exactă a camerelor.

5. CONSERVAREA CONACULUI

5.1. Utilizatorul se obligă, în numele său și în numele celorlalți oaspeți care îl însoțesc, să nu provoace niciun prejudiciu intenționat și/sau din neglijență locuinței și dotărilor din locuința, inclusiv a tuturor obiectelor din acesta.

5.2. Utilizatorul confirmă că, în cazul oricărei daune, poate fi taxat pentru suma totală a daunei.